Verzenden & retourneren

Verzendingen in Nederland
Wij laten uw bestelling bezorgen door PostNL. Dit heeft als groot voordeel dat ook op zaterdag bezorgd kan worden. PostNL levert in 98 % van de gevallen binnen 24 uur nadat wij het pakket hebben aangeboden. (Zodra wij het pakket bij PostNL hebben aangeboden, ontvangt van ons hiervan een bericht.) Bent u niet thuis, dan tracht PostNL het pakket bij de buren af te leveren, waarbij als dit kan, bij u een briefje in de bus wordt gedaan dat hier uw pakket is afgeleverd. Mocht het pakket niet bij de buren afgeleverd kunnen worden, dan wordt in vele gevallen de volgende dag een nieuwe bezorgpoging gedaan.

Het pakket kan bezorgd worden van 9.00 uur tot 21.30. (In zakelijke wijken voor 17.00 uur). Als u de tweede keer niet thuis bent en het pakket kan evenmin bij een buur worden afgegeven, dan kunt u het pakket gedurende 3 weken afhalen op het afhaalpunt bij u in de omgeving. Bij elke poging van PostNL ontvangt u een bericht.

Verzendkosten Nederland
Voor de afhandeling en de verzending van uw bestelling berekenen we verzend- en verpakkingskosten van € 6,65

Retouren
U kunt bestelde producten binnen 7 werkdagen na aankoop zonder opgaaf van reden retourneren, mits de verpakking nog ongeopend is. U dient het in de originele en onbeschadigde verpakking met de aankoopnota franco aan ons te retourneren. Indien U iets terug wilt zenden, neemt u dan eerst vooraf contact met ons op via ons e-mail formulier. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen kunnen door ons niet worden aangenomen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij betalen u het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, terug binnen 10 dagen na ontvangst van uw retourzending.